A Travellerspoint blog

Day 7

sunny 25 °C

Not much to tell....
Driven!
PICT1047.JPG
PICT1103.JPG
Right now we are in Layoune, almost in the Sahara.....
Hopefully we can post more updates soon.

Posted by Dennis78 13:50 Archived in Morocco

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

hallo jongens. blij dat jullie weer online zijn, erg afwisselend jullie reis, maar zeker de moeite waard. de mooiste foto is wel waar je op de bus ligt onder een staal blauwe hemel, die hadden we hier vandaag ook alleen was het hier maar 1 graad. Volgens het schema morgen een rustdag, even lekker bijkomen, en iedereen weer even zien. vandaag is alweer de derde groep gestart.Ben eigenlijk wel benieuwd of alle auto,s nog in de race zijn. Las dat jullie goede doel een weekje naar holland is, verder vind ik dat weinig mensen comment geven, dus meld ik mij af en toe maar, is met Jim ook alles oke, geen spijt dat ie is meegegaan? . nou geniet morgen van jullie rustdag,en dan voor maandag een goede start in de Sahara. Veel groetjes uit Harderwijk en succes ,Doei no. 22

by jacoba

GEGROET AVONTURIERS!!

Kreeg net eindelijk de link naar jullie site van maaike, de schat, zodat ik een idee kon krijgen hoe het jullie vergaat. Voor ik het wist, tijdens het lezen van jullie verhalen en het zien van de indrukwekkende foto's, slaakte ik een oorverdovende kreet uit "AAAAAAAAAARRGGGG!!" want DAMN wat ben ik jaloers op jullie, ongelogen.

Maar goed, ben nu officieel ook lid van jullie mailinglist dus hou jullie vanaf nu uiterst nauwkeurig in de smiezen. Het weer is hier idd prut dus geniet met volle teugen van het plaatselijke climaat. Jim, jammer dat ik je kort voor die tijd niet meer heb gezien/gesproken maar wens je natuurlijk (evenals Dennis) ongelofelijk veel plezier, genot en succes!!

Aankomende woensdag ga ik waarschijnlijk bij Maaike eten dus zullen we het absoluut over jullie gaan hebben, ik pas wel een beetje op r okay?! Als je uiteindelijk weer terug bent, kan ik je hulp misschien wel gebruiken, ben nl zelf ook bezig met mn eigen zaak..

TOI-TOI-TOI MANNEN!!!!

by Sandorrr

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login